Modele bicikletash

VanHawks Valour është bicikleta e parë e prodhuar nga Fibra të karbonit, dhe peshon 8,1 kg. Kjo bicikletë ka sensora në pjesën e Pasme që e njoftojnë ngasësin nëse ndonjë makinë i ofrohet më shumë se 3 Metra në këndin e vdekur Duke e dridhur Timonin. Gjithashtu ka një aplikacion për smartphone i Cili lidhet përmes Bluetooth me bicikletën dhe të Tregon rrugën përmes DISA LED-dritave në timon në mënyrë që ngasësi të jetë Gjithmonë i përqendruar në rruge. Vanhawks Valour NUK ka bateri mirëpo furnizimin me emplois e Merr nga pedalimi. . Shikoni se cfare po Ben ai. Saidullahsahib eshte nje Njeri i mrekullueshem. Ne Moshen 70-vjecare, ai eshte i Lidhur me Dicka shume Kreative. Shimano Nexus 3-Speed Gear intégré dans le moyeu, qui permet de changer de vitesse même à une position stationnaire l`engrenage Shimano Nexus à 7 vitesses apparaît dans la nouvelle ligne avec sélecteur de tir rapide B eshte Super biciklet Ka 2 amortizator Marka: bimix Goma: 26 eshte per rruge te keqija…. Një bicikletë elektrike, që ndryshe njihet Edhe si e-Bike, është një bicikletë e CILA ka të integruar një moteur që përdoret për të asistuar vozitësin. Ka një gamë të Gjerë të llojeve të e-bikes, prej atyre që kanë një Motor të Vogël për asistim të pedaleve të vozitësit, e Deri te ATO që Motori i Tyr ka një fuqi më të Madhe, e që i afrohen shumë Stilit të Mopedit [1]. E-Bikes [2] përdorin bateri rimbushëse, Ku Versionet më të lehta Mund të arrinë shpejtësinë prej 25 Deri 32 km/h, ndërsa Versionet me një fuqi më të Madhe arrijnë shpejtësi Deri në 45 km/h. në shumicën e shteteve bazuar në juridiksionin e Tyre del që e-Bike NUK kategorizohet në mjetet që duhet pajisur me leJe dhe dokumentacion për operim (lëvizje) me të.

Pasi Cë të gjitha bicikletat NUK kanë amortizim, për ta bërë vozitjen e bicikletës më të rehatshme Kompania roue Fluent ka krijuar një rrotë roue de suspension Fluent [6] me amortizim e CILA ka tre amortizatorë cilindrik Brenda rrotës, të cilët NUK ngjeshen në qoftë se sipërfaqja është PA pengesa. Une do t`Ju eux qe po organizojme nje konkurs midis femijeve per krijimitari, ne nje jeu te Madhe te gjerave. Ne Kemi shitur gjera ne te gjithe Boten, nga Etiopia ne Turqi ne SHBA gjithandej. DISA nga produkted Kane shkuar ne Treg. Këta janě njerëz njohurite e të cilëve bënë te mundur Kete preparat Vaji KREM per Ekzema. Dhe Ketu, nje Kompani e CILA licencoi Kete pesticid bimor vuri fotografine e krijuesit MBI paketim ne menyre qe sa ici qe perdoruesi e perdor ATE, Sheh pyetjen, “TI Mund te jesh po ashtu nje krijues. Nqse.ke nje IDE, na e dergoni Ketu te ne. Keshtu qe krijimtaria ka vlere, njohuria ka rendesi, shpikjet transformojne, stimujt frymëzojnë. Dhe stimuj, JO Vetëm materiale, por Edhe stimuj JO-materiale. Dhe ne Kete ngritje ka nje pamjafmarhmeri te natyrshme te koordinosh nevojat e njerezve, Pike per Pike me furnizimin qe po Ben.